Hodnocení Hotel Centrální Lázně


Hodnocení Hotel Centrální Lázně

83%

  • Personál - 90%
  • 90%
  • Čistota - 77%
  • 77%
  • Lázeňské služby - 92%
  • 92%
  • Poměr cena/výkon - 85%
  • 85%
  • Stravování - 74%
  • 74%

Boris F.

28. července 2020

88%

Naprosto super pobyt, díky propojení komplexu hotelů spojovacím koridorem, není nutné v případě nepříznivého počasí opustit hotel. Veškerý personál byl ochotný a vstřícný. Děkujeme a rádi se vrátíme.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
0%
Stravování:
90%

Jana L.

4. června 2020

75%

Objednání pobytu a jeho zajištění z vaší strany bylo naprosto bezproblémové a časově vyhovující. Ubytování, stravování, lázeňské a wellness služby plně odpovídaly nabídce. Moc děkujeme za doporučení.

Personál:
70%
Čistota:
70%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
0%
Stravování:
80%

MUDr.Pavla H.,Jablonec n.N.

5. ledna 2020

90%

Ubytování mile překvapilo-jednolůžkový pokoj velmi komfortně zařízen manželskou postelí:-) a v koupelně bonus-VANA. Díky

Personál:
80%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Martin J., Stuttgart

23. října 2019

84%

Dobrý den, jezdím do Mariánských lázní již sedm let po sobě, 5x do Hvězdy a 2x do CL a mohu číci, že se zde cítím jako doma. Personál hotelů, Restaurací a lázeňských služeb mne již zná a oslovuje jménem. Myslím, že je to nejlepší reklma a mohu říci, že přijedu opět. Děkuji.

Personál:
100%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%
Hotel Centrální Lázně odpověděl na tuto recenzi:

Vážený pane Martine, děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybral právě náš hotel Centrální Lázně. Slova chvály i ta skutečnost, že jsme splnili Vaše očekávání po všech stránkách, nás velice těší. Váš názor je pro nás důležitý a zároveň nás motivuje k dalšímu zkvalitňování úrovně péče o hotelové hosty. Ještě jednou děkujeme za kladné hodnocení. Management a tým spolupracovníků hotelu se těší na Vaší příští návštěvu a do té doby Vám přejeme stálé zdraví. Se srdečným pozdravem Regina Haslerová Guest Relations Manager


MUDr. Pavla H.,Jablonec nad Nisou

7. ledna 2019

100%

Děkuji za příjemně strávený mezi-vánoční čas,byla to skvělý volba-Centrální lázně. Vstřícný personál, příjemné ubytování, chutná jídla a báječné procedury. Určitě jsem nebyla naposledy.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Ivo Ekl, Slaný

18. července 2018

88%

Pokoj 143 klidný, čistý. Jen výhled do zdi nám trochu vadil. Upřednostnili bychom raději vanu místo sprchového koutu.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
70%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
100%

Iveta Vystydová, Praha

31. ledna 2018

78%

Zlepšit jídlo, zakázat řvoucí miminka v sauně. Vše ostatní velká spokojenost.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
50%
Stravování:
40%

Marta Václavíková, Praha

5. prosince 2017

84%

Mariánské Lázně nádherné, studené :) hotel velmi příjemný, útulný, personál velmi vstřícný

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
50%

Jiří Maryška Plzeň

27. listopadu 2017

94%

jsem spokojen a přeji vám hodně spokojených zákazníků

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Eva Rajman, Basilej, Švýcarsko

11. ledna 2017

86%

Byli jsme velmi spokojeni, to propojení koridory je velice zajímavě řešené, jak akusticky, tak vizuálně. Zpočátku jsme sice trochu bloudily ,ale jinak vše o.k. Pokoj prostorný, WC separátní, velmi praktické. Transfer od hotelu na letiště do Prahy, vše výborně klaplo, děkujeme.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Ováriová slovensko

21. července 2015

100%

Veľmi sa nám hotel páčil a sme boli spokojní aj s izbou ako aj so službami hotela. Personál bol milý .

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Markéta

17. května 2013

100%

Pobyt byl naprosto skvělý. Moc se mi líbilo a určitě se vrátíme.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Petr

17. května 2013

90%

Byli jsme třikrát v jiném hotelu, který byl tentokrát plně obsazený. Vybrali jsme proto tento a mohu říct, že se navzájem velmi liší. Tip: Vzdělávání zaměstnanců, především těch v restauraci, je důležité a místo jako Mariánské Lázně by si to zasloužilo. Těším se na další návštěvu.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Michal

13. ledna 2013

78%

Velký a klidný hotel, který je zároveň blízko centru. Je to dobře udržovaná budova se šarmem z přelomu století. Hosté jsou většinou rusové a němci. Vše je vzdušné, čisté a dobře zařízené. V hotelu jsou špičkové služby, je zde příjemný personál a panuje zde přátelská atmosféra.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
50%

Daniel, Brno

30. srpna 2012

90%

Vše se nám tady velice líbilo, pestré menu, pěkné. Gratulujeme k 200. narozeninám. velmi krásná výstava starých fotografií.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
100%

Vladimír

10. srpna 2012

98%

Nemůžu pochopit některé stížnosti zde. Centrální Lázně jsou opravdu nádherné a mají opravdu krásné lázně a zázemí. Přijetí bylo velice milé a proběhla i krátká prohlídka celého hotelu. Co se jídla týče, vše je čerstvé a v dostatečném množství. Lázeňské procedury a masáže jsou jak z říše snů a mohu jen doporučit. Hosté jsou jak mladí tak staří. Pokoj byl senzační a nabízel klasické vybavení jako TV, minibar, trezor,... V hotelu jsem byl s přítelkyní a všem doporučuji. Víc jsem si ani nedokázal představit. Příští rok se uvidíme.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Petra, Písek

30. července 2012

92%

Velmi dobrá obsluha a děkujeme personálu za velmi příjemné vystupování - velké díky doktorce Matrosové a ostatním sestrám. Výborný přístup lékařů a zdr.personálu - pochvala pro šéfkuchaře za velmi chutná jídla.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%

Jindřiška, Praha

30. června 2012

100%

Byla jsem příjemně překvapena milým personálem.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Karel

30. června 2012

72%

Velmi příjemný a čistý hotel, který nabízí vše potřebné pro uvolnění a odpočinek. Kuchyně má však co zlepšovat a neodpovídá této cenové kategorii.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
50%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
50%

Jan

28. května 2012

86%

Příjemný odpočinek ve velice klidné a vyrovnané atmosféře. Léčebná kúra byla opravdu vynikající. Zaměstnanci by si ale měli dát pozor na teplotu jídla, která nebyla vždy ideální. Nabídka by také mohla být o něco rozmanitější, i když to neznamená, že by bylo každý den nabízeno to samé.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Václav

17. května 2012

90%

Lázeňský pobyt na týden. Závěr: rozhodně se vrátíme. Pokoj byl velice hezký, světlý, dobře vybavený a čistý. Personál velmi ochotný a vstřícný - nemáme jediné námitky. Snídaně i večeře byly pestré, bohaté a vždy nám chutnalo - kuchyni patří zvláštní poděkování. Lázeňské služby naprosto excelentní - také díky lékařskému pohovoru na místě, který skvěle zhodnotil aktuální potřeby.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Věra

28. března 2012

88%

V Hotelu Centrální Lázně je léčení opravdovou radostí. Hotel nabízí opravdu hodně - možnost procházek, místní léčivé zdroje a mnoho dalšího. Z hotelových pokojů je navíc opravdu krásný výhled a v okolí je velká spousta kaváren a dalších zařízení, kde si můžete odpočinout.

Personál:
100%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Martina

31. ledna 2012

92%

Bohužel jsme v ML mohli strávit jenom tři dny. Za tu dobu jsme však byli velice potěšeni vstřícností personálu, kvalitami lázeňských služeb a také snídaněmi, které byly opravdu bohaté.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Daniel

28. ledna 2012

72%

Hotel je celkově velmi v pořádku a odpovídá 4hvězdičkovému standardu. Personál hotelu je velice přátelský. To se ale nedá říct o zaměstnancích ve wellness centru.

Personál:
60%
Čistota:
70%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
70%

Petr, Hradec Králové

2. ledna 2012

86%

Byli jsme ubytování v prostorném pokoji do půlkruhového tvaru s nádherným výhledem. S přítelkyní jsme vyzkoušeli i několik procedur (horké kameny). Mohli jsme také využívat římských lázní, které jsou součástí vedlejšího 5ti hvězdičkového hotelu. Jezírka, sauny, vířivky. na chodbách komplexu dokonce vyvěrá pramenitá voda :). Se službami jsme byli také spokojeni.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%

Jaromír

25. srpna 2011

74%

Velmi pěkná budova, ale nabízené služby jsou příliš drahé. Spa bylo velkým zklamáním, protože fotky neodpovídají realitě. Jídlo bylo podprůměrné. Personál byl přátelský a milý.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
60%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
60%

3 důvody proč rezervovat přes nás



Garance nejlepší ceny

Ve všech námi nabízených hotelech se vám vždy snažíme zajistit tu nejlepší cenu.


Dostávejte ty nejvýhodnější nabídky přímo do Vaší emailové schránky