Hodnocení Hotel Cristal Palace


Hodnocení Hotel Cristal Palace

81%

  • Personál - 81%
  • 81%
  • Čistota - 80%
  • 80%
  • Lázeňské služby - 87%
  • 87%
  • Poměr cena/výkon - 84%
  • 84%
  • Stravování - 75%
  • 75%

Milada Z., Kralupy nad Vltavou

1. listopadu 2019

84%

Vše bylo v pořádku.

Personál:
70%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
70%

Hana

31. října 2019

100%

Minerální prameny přímo v hotelu, příjemná obsluha, wellnes centrum.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Daniel

22. července 2019

100%

Personál, snídaně, přístup vše kvalitní a profesionální.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Klara, Sušice

12. června 2019

88%

Hotel umístěn v nádherném prostředí v blízkosti parku i kolonády, příjemné prostředí i personál.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
70%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
100%
Hotel Cristal Palace odpověděl na tuto recenzi:

Děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na Vaši příští návštěvu. Ilona Vinklerová, Sales Manager


Eva Janouškovcová, Plzeň

7. března 2017

96%

V jídelně málo stolů pro 2.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Simona Leníčková Litomyšl

14. prosince 2016

74%

možnost procedur- masáže, koupele i v neděli

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
60%
Poměr cena/výkon:
50%
Stravování:
70%

Martina

21. května 2013

78%

Hotelový pobyt byl v naprostém pořádku.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
70%

Jiří

17. května 2013

90%

Krátká, ale zato velmi hezká dovolená.

Personál:
100%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Petr

27. dubna 2013

90%

Hotelová recepce nás ujala hezky a personál byl milý. To se ale rozhodně nedá říct o personálu ve wellness centru, který se choval arogantně a nepřátelsky. V restauraci ale už vše bylo fajn a i jídlo nás mile překvapilo - večeře byla opravdu chutná a snídaně formou bufetu taky OK. Dalšími nedostatky je například malý bazén a nepříliš dobře vybavená tělocvična. Z části to ale vynahradí nádherné okolí hotelu.

Personál:
80%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Anna

5. dubna 2013

80%

Procedury byly opravdu skvělé, ale možná by mohly být o trochu více sladěny. Jediný minusový bod byla "relaxační masáž hlavy pro dva", která mě rozhodně nepotěšila. Bez legrace, je to snad jenom o tom rozcuchat vlasy a tahat za ně. Hotel jako celek je opravdu dobrý, ale například v našem pokoji se nevysávalo celé 4 dny. Ne zrovna hezký pohled byl také na sprchovou hadici. Personál je velmi přátelský a porce jídla jsou dostatečně velké. Opravdu si ceníme také rozumných cen, i když jsme hotel navštívili přes Velikonoce.

Personál:
100%
Čistota:
40%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Marie

3. března 2013

88%

V hotelu se nám velmi líbilo. Lázeňské procedury jsme si opravdu užili.

Personál:
70%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
70%

Josef

8. února 2013

92%

Manželská postel byla příliš úzká - 2 x 2 metry by rozhodně bylo lepší. Jinak jsme ale byli velmi spokojeni.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
100%

Robert

14. prosince 2012

82%

Bazén je zde trochu malý, Ale dostatečně velký pro malé lidi. Závěr: Nám dvěma stačil.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Daniel

8. prosince 2012

100%

Hotel je velmi dobrý a má opravdu výjimečnou polohu přímo v centru. Je třeba ale zlepšit úroveň sauny a a posilovny.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Věra

15. listopadu 2012

88%

Nejsme zde poprvé a 4 dny, které jsme zde letos strávili jsme si moc užili - hlavně lázeňské procedury. Zklamaly nás ale sauny - jak vybavení tak jejich úroveň.

Personál:
70%
Čistota:
70%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Markéta

31. října 2012

96%

Přijeli jsme opravdu vyčerpaní a třídenní relaxaci jsme si proto naplno užili. Hotel byl opravdu klidný, personál vstřícný, lázeňské procedury opravdu uvolňující a jídlo chutné - jen bychom ocenili více místních potravin. Určitě se ale vrátíme!

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
80%

Eliška

14. října 2012

88%

Strávili jsme v hotelu Cristal Palace víkend a opravdu se nám líbilo. Hotel je velmi čistý a také prostorný. Hosté jsou většinou z Německa.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Josef, Praha

30. září 2012

98%

Lokalita velmi dobrá, velmi příjemné ubytování, pokoj čistý, klidný, doporučuji.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Eva, Praha

30. září 2012

98%

Ubytování-lokalita velmi dobrá, pokoj čistý, tichý. Ve wellness centru bazének příjemný, ale voda chladná.Vířivka -voda studená 3 dny, nepoužitelný. Údajně porucha. Sauna OK, jen ve sprše špatný odtok vody. Masáž klasická-masérka paní Hrabánková -profesionál,vynikající-děkujeme. Zprostředkovatelská služba včetně rezervace -paní Folprechtová Pavlína-služby vynikající, děkujeme.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Marie

28. srpna 2012

86%

Pro pobyt v tomto hotelu jsme se rozhodli především díky touze zkusit moderní plynové a další lázeňské procedury. Terapeutická opatření byla výborná. Personál je milý a opravdu profesionální. Hotelový pokoj byl světlý, dobře vybavený a prostorný. Nabízená polopenze byla dostačující a navíc za přijatelné ceny. Nevýhodou je na druhou stranu to, že bazén je malý a také že není k dispozici nějaká zahrada. Hotel a celé Mariánské Lázně toho nabízejí opravdu spoustu - rádi se v budoucnu vrátíme.

Personál:
90%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Pavel

20. srpna 2012

88%

Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí velikosti King je opravdu prostorný a nabízí také dostatek úložného prostoru. I když sousedí s ulicí, je velice klidný a také je zde krásný výhled. Vybavení a čistota je také na velmi vysoké úrovni. Lázeňské procedury jsou opravdu znát a mohu jen doporučit. Všechna ošetření provádí vyškolený a přátelský personál. Ten však najdete i všude jinde - v kavárnách, na recepci,...

Personál:
80%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

R:-) Praha

30. června 2012

94%

Vše ok

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Magda, Praha

11. května 2012

78%

Strávili jsme prodloužený víkend v tomto hotelu. Hotel je čistý, moderní. Celkem kvalitní masáže. Docela malý bazén a sauna, i když nakonec dostačující. Hotel je přímo na hlavní ulici, ale hluk není slyšet. Uvítali bychom s manželem více čerstvé zeleniny a ovoce.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
60%

Marie

23. března 2012

80%

V Mariánských Lázních jsme strávili krátkou dovolenou. Tento hotel je moderní, prostorný a s přátelským personálem. Poměr Cena/výkon je podle nás ok - hlavně díky modernímu vybavení a skvělým masážím. Wellness centrum je v pořádku, ale jen pokud jsou v sauně nebo v bazénu maximálně dva páry - ne víc. Zklamalo nás ale jídlo: malý výběr a nevýrazné chutě. Doporučujeme tedy hotelový pokoj a lázeňské procedury. Uděláte ale lépe, když budete jíst někde jinde.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
60%

Lucie

10. ledna 2012

86%

Lázeňské procedury naprosto TOP! Pokoj ve čtvrtém patře s výhledem byl opravdu prostorný - navíc disponoval velkou postelí. Hotel se od ostatních odlišuje svým moderním vybavením. Ještě jednou ale doporučuji lázeňské procedury!

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
70%

3 důvody proč rezervovat přes nás



Garance nejlepší ceny

Ve všech námi nabízených hotelech se vám vždy snažíme zajistit tu nejlepší cenu.


Dostávejte ty nejvýhodnější nabídky přímo do Vaší emailové schránky