Hodnocení Hotel Cristal


Hodnocení Hotel Cristal

93%

  • Personál - 92%
  • 92%
  • Čistota - 95%
  • 95%
  • Lázeňské služby - 92%
  • 92%
  • Poměr cena/výkon - 94%
  • 94%
  • Stravování - 93%
  • 93%

Veronika J.

24. srpna 2021

94%

Pobyt byl velmi příjemným zážitkem, paní na recepci i wellness velmi příjemné a ochotné. Hotel i pokoj čisté a prostorné, procedury provedeny dobře a odborně. Jediné mínus za málo zásuvek na pokoji a v garáži se nedá parkovat auto na plyn, ale můžete zaparkovat i jinde. Jídlo velmi chutné a rozmanité, ať už snídaně či večeře. Určitě se vrátíme :)

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
100%

Ladislav J.

19. srpna 2021

100%

V hotelu jsme byli s rodinou již podruhé a opět jsme odjížděli nadšeni. Ocenili jsme vynikající jídlo a protože nám nevyšlo počasí tak i saunu a bazén s vířivkou. Nejsilnější stránkou hotelu je však velmi ochotný personál, který by mohl být jiným hotelu příkladem. Těšíme se na další návštěvu :)

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Barbora Š.

19. srpna 2021

100%

Procházka Mariánskými Lázněmi je balzám na duši. Orea Spa Cristal hotel se nachází nedaleko hlavní kolonády. Velmi příjemný hotel, ochotný personál, pokoje, sauna, vířivka vše bez chyby, čisto, pohodlné postele, župany na pokoji. Snídaně perfektní, vše, co by si člověk přál. Vynikající kavárna hotelu, výborná káva, domácí limonáda, polední menu 120 Kč, ale i rozsáhlá nabídka dalších jídel, ale v neposlední řadě úžasné a nádherné palačinky.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Jana K.

18. srpna 2021

100%

Hezké přivítání , ochota nám dát pokoj dříve . V kavárně ochotná obsluha , poradila nám i kam na výlet . V recepci nám zjistili i kdy nám jede autobus . A jídlo z kuchyně SUPER !!! Chvála kuchařovi .Určitě se ještě někdy vrátíme.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Šárka P.

9. srpna 2021

100%

Moc se nám v hotelu líbilo. V pokoji na nás čekala dětská postýlka pro dcerku, se kterou jsme ani nepočítali. Pokoj dostatečně veliký i pro hrací podložku. Snídaně naprosto boží, nevěděli jsme, co si dát dřív a odcházeli jsme přejedení :) večeře také moc dobré, jen nám občas neseděla příloha k masu, nebo obráceně, ale i tak jsme si moc pochutnali. Jediné malinké mínus vidíme v nedostatku zásuvek na pokoji, ale chápeme, že vybavení je starší a není 100% přizpůsobené moderním technologiím. A když jsme chtěli na masáž, už bylo plno, holt byli vytížení. Za nás velká spokojenost, personál byl také velmi milý. Určitě budeme hotel doporučovat i přátelům.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Kamil Š.

2. srpna 2021

100%

Příjemný personál, skvělé ubytování s parkingem a výborné snídaně.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Petr Č.

24. července 2021

100%

Děkujeme všem zaměstnancům hotelu Cristal za jejich ochotu, vstřícnost a starostlivost, se kterou jsme se setkávali po celou dobu našeho dvanáctidenního pobytu. Zvláštní pochvalu si ale zaslouží úžasní kuchaři, na jejichž večerní lahůdky jsme se těšili celý den ????. Přejeme jen samé spokojené hosty a někdy příště nashledanou.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Tereza L.

8. července 2021

100%

Skvělý hotel s úžasným týmem a službami. Určitě ho všem doporučím a doufám, že jej ještě někdy navštívím!

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Josef B.

25. června 2021

92%

Zvenčí pěkný hotel, pokoje vybaveny starým nábytkem, pro práci na pokoji, zapnutí počítače dobíjení telefonu a tabletu málo zásuvek. Jinak čisto v době Corona viru se vše dezinfikovalo. Velmi ochotný personál.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Ivana H.

19. června 2020

65%

Všechno se mi líbilo: příroda kolem, kolonáda, hotel na velmi dobré úrovní a léčebné procedury, které mi pomohly. Děkují všem za péči.

Personál:
70%
Čistota:
60%
Lázeňské služby:
60%
Poměr cena/výkon:
0%
Stravování:
70%

Hedvika L.

4. června 2020

75%

Spokojenost s ochotou personálu, službami hotelu a co musím vyzdvihnout jsou velice dobré dorty.

Personál:
70%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
70%
Poměr cena/výkon:
0%
Stravování:
80%

Petr V.

5. února 2020

98%

Velmi příjemné prostředí hotelu, skvělá strava, procedury fungují bezchybně. Trochu vadí, když se zaměstnanci baví kriticky před hosty během procedur o technických a hlavně o personálních problémech hotelu.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Josef Š., Praha

19. ledna 2020

76%

Velice příjemný pobyt.

Personál:
70%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
70%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
80%
Hotel Cristal odpověděl na tuto recenzi:

Děkujeme za Vaše hodnocení, budeme rádi, pokud si pro Váš příští pobyt vyberete opět náš hotel. Ilona Vinklerová, Sales Manager


Milada Z., Kralupy nad Vltavou

1. listopadu 2019

84%

Vše bylo v pořádku.

Personál:
70%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
70%

Hana

31. října 2019

100%

Minerální prameny přímo v hotelu, příjemná obsluha, wellnes centrum.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Daniel

22. července 2019

100%

Personál, snídaně, přístup vše kvalitní a profesionální.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Klara, Sušice

12. června 2019

88%

Hotel umístěn v nádherném prostředí v blízkosti parku i kolonády, příjemné prostředí i personál.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
70%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
100%
Hotel Cristal odpověděl na tuto recenzi:

Děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na Vaši příští návštěvu. Ilona Vinklerová, Sales Manager


Eva Janouškovcová, Plzeň

7. března 2017

96%

V jídelně málo stolů pro 2.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Simona Leníčková Litomyšl

14. prosince 2016

74%

možnost procedur- masáže, koupele i v neděli

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
60%
Poměr cena/výkon:
50%
Stravování:
70%

Martina

21. května 2013

78%

Hotelový pobyt byl v naprostém pořádku.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
70%

Jiří

17. května 2013

90%

Krátká, ale zato velmi hezká dovolená.

Personál:
100%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Petr

27. dubna 2013

90%

Hotelová recepce nás ujala hezky a personál byl milý. To se ale rozhodně nedá říct o personálu ve wellness centru, který se choval arogantně a nepřátelsky. V restauraci ale už vše bylo fajn a i jídlo nás mile překvapilo - večeře byla opravdu chutná a snídaně formou bufetu taky OK. Dalšími nedostatky je například malý bazén a nepříliš dobře vybavená tělocvična. Z části to ale vynahradí nádherné okolí hotelu.

Personál:
80%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Anna

5. dubna 2013

80%

Procedury byly opravdu skvělé, ale možná by mohly být o trochu více sladěny. Jediný minusový bod byla "relaxační masáž hlavy pro dva", která mě rozhodně nepotěšila. Bez legrace, je to snad jenom o tom rozcuchat vlasy a tahat za ně. Hotel jako celek je opravdu dobrý, ale například v našem pokoji se nevysávalo celé 4 dny. Ne zrovna hezký pohled byl také na sprchovou hadici. Personál je velmi přátelský a porce jídla jsou dostatečně velké. Opravdu si ceníme také rozumných cen, i když jsme hotel navštívili přes Velikonoce.

Personál:
100%
Čistota:
40%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Marie

3. března 2013

88%

V hotelu se nám velmi líbilo. Lázeňské procedury jsme si opravdu užili.

Personál:
70%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
70%

Josef

8. února 2013

92%

Manželská postel byla příliš úzká - 2 x 2 metry by rozhodně bylo lepší. Jinak jsme ale byli velmi spokojeni.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
100%

Robert

14. prosince 2012

82%

Bazén je zde trochu malý, Ale dostatečně velký pro malé lidi. Závěr: Nám dvěma stačil.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Daniel

8. prosince 2012

100%

Hotel je velmi dobrý a má opravdu výjimečnou polohu přímo v centru. Je třeba ale zlepšit úroveň sauny a a posilovny.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Věra

15. listopadu 2012

88%

Nejsme zde poprvé a 4 dny, které jsme zde letos strávili jsme si moc užili - hlavně lázeňské procedury. Zklamaly nás ale sauny - jak vybavení tak jejich úroveň.

Personál:
70%
Čistota:
70%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Markéta

31. října 2012

96%

Přijeli jsme opravdu vyčerpaní a třídenní relaxaci jsme si proto naplno užili. Hotel byl opravdu klidný, personál vstřícný, lázeňské procedury opravdu uvolňující a jídlo chutné - jen bychom ocenili více místních potravin. Určitě se ale vrátíme!

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
80%

Eliška

14. října 2012

88%

Strávili jsme v hotelu Cristal Palace víkend a opravdu se nám líbilo. Hotel je velmi čistý a také prostorný. Hosté jsou většinou z Německa.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Josef, Praha

30. září 2012

98%

Lokalita velmi dobrá, velmi příjemné ubytování, pokoj čistý, klidný, doporučuji.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Eva, Praha

30. září 2012

98%

Ubytování-lokalita velmi dobrá, pokoj čistý, tichý. Ve wellness centru bazének příjemný, ale voda chladná.Vířivka -voda studená 3 dny, nepoužitelný. Údajně porucha. Sauna OK, jen ve sprše špatný odtok vody. Masáž klasická-masérka paní Hrabánková -profesionál,vynikající-děkujeme. Zprostředkovatelská služba včetně rezervace -paní Folprechtová Pavlína-služby vynikající, děkujeme.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Marie

28. srpna 2012

86%

Pro pobyt v tomto hotelu jsme se rozhodli především díky touze zkusit moderní plynové a další lázeňské procedury. Terapeutická opatření byla výborná. Personál je milý a opravdu profesionální. Hotelový pokoj byl světlý, dobře vybavený a prostorný. Nabízená polopenze byla dostačující a navíc za přijatelné ceny. Nevýhodou je na druhou stranu to, že bazén je malý a také že není k dispozici nějaká zahrada. Hotel a celé Mariánské Lázně toho nabízejí opravdu spoustu - rádi se v budoucnu vrátíme.

Personál:
90%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Pavel

20. srpna 2012

88%

Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí velikosti King je opravdu prostorný a nabízí také dostatek úložného prostoru. I když sousedí s ulicí, je velice klidný a také je zde krásný výhled. Vybavení a čistota je také na velmi vysoké úrovni. Lázeňské procedury jsou opravdu znát a mohu jen doporučit. Všechna ošetření provádí vyškolený a přátelský personál. Ten však najdete i všude jinde - v kavárnách, na recepci,...

Personál:
80%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

R:-) Praha

30. června 2012

94%

Vše ok

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Magda, Praha

11. května 2012

78%

Strávili jsme prodloužený víkend v tomto hotelu. Hotel je čistý, moderní. Celkem kvalitní masáže. Docela malý bazén a sauna, i když nakonec dostačující. Hotel je přímo na hlavní ulici, ale hluk není slyšet. Uvítali bychom s manželem více čerstvé zeleniny a ovoce.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
60%

Marie

23. března 2012

80%

V Mariánských Lázních jsme strávili krátkou dovolenou. Tento hotel je moderní, prostorný a s přátelským personálem. Poměr Cena/výkon je podle nás ok - hlavně díky modernímu vybavení a skvělým masážím. Wellness centrum je v pořádku, ale jen pokud jsou v sauně nebo v bazénu maximálně dva páry - ne víc. Zklamalo nás ale jídlo: malý výběr a nevýrazné chutě. Doporučujeme tedy hotelový pokoj a lázeňské procedury. Uděláte ale lépe, když budete jíst někde jinde.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
60%

Lucie

10. ledna 2012

86%

Lázeňské procedury naprosto TOP! Pokoj ve čtvrtém patře s výhledem byl opravdu prostorný - navíc disponoval velkou postelí. Hotel se od ostatních odlišuje svým moderním vybavením. Ještě jednou ale doporučuji lázeňské procedury!

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
70%

3 důvody proč rezervovat přes nás



Garance nejlepší ceny

Ve všech námi nabízených hotelech se vám vždy snažíme zajistit tu nejlepší cenu.


Dostávejte ty nejvýhodnější nabídky přímo do Vaší emailové schránky