Hodnocení Hotel Saint Antonius


Hodnocení Hotel Saint Antonius

89%

  • Personál - 99%
  • 99%
  • Čistota - 92%
  • 92%
  • Lázeňské služby - 86%
  • 86%
  • Poměr cena/výkon - 85%
  • 85%
  • Stravování - 85%
  • 85%

Renata K., Chomutov

11. listopadu 2019

80%

Dobrý den. Rádi jsme byli u Vás ubytováni. Vše bylo ok.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
50%

Marie M., Velký Osek

28. května 2019

92%

Milý a ochotný personál, celková spokojenost.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
100%

Jan M., Bučovice

16. dubna 2019

90%

Vše ok.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Vlada G., Praha

15. dubna 2019

100%

Ubytování bylo velmi dobré, personál velmi vstřícný, stravování na velmi dobré úrovni. Prostředí hotelu velmi útulné a umístění nad parkem s výhledem do zeleně je typicky lázeňské.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Jiří H., Praha-Záběhlice

25. února 2019

93%

Náš pobyt splnil veškerá očekávání, děkujeme Hejskovi

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
0%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Bronislava R., Praha Zbraslav

17. února 2019

96%

Dobrý den, chtěla bych poděkovat celému personálu v hotelu st. Antonius v ML. Moc se mi zde líbilo, jak ubytování, klid a pohoda co se týče stravy výborná, vše mi chutnalo jak snídaně tak výtečné večeře i s moučníkem. Vše čisté, krásně upravené, poradili se vším, pokojské velmi milé a krásně uklizené pokoje. Nejvíce chci poděkovat paní majitelce, která se o hosty velmi mile stará. Budu se zde ráda vracet pokud možno každý rok.Růžičková B.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Miroslav Bartošek, Sezimovo Ústí

23. listopadu 2018

86%

Nutné je odstranit problém se zápachem v koupelně na pokoji 102.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
70%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%

Lucie, Frýdek Místek

16. listopadu 2018

86%

Velice příjemná obsluha v restauraci. Paní nám splnila vše, co nám na očích viděla. Hezký hotel rodinného typu. Na pokoji je bohužel pro mě strašně měkká postel.

Personál:
100%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
79%
Stravování:
70%

Helena, Olomouc

29. září 2018

88%

Hezké a klidné místo nedaleko kolonády.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Petr H., Český Krumlov

21. září 2018

82%

Hotel je umístěn v klidné ulici v blízkosti centra města, což je velká výhoda. Na okraji parku. Parkoviště je malé,ale místo jsme našli. Hodnocení hotelu ovlivňuje přístup paní majitelky.

Personál:
100%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
70%

Marta, Brno

25. srpna 2018

100%

Vstřícný personál vytvářel rodinnou pohodu. Čisté pokoje. Výborná snídaně, byli jsme nadmíru spokojeni.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Pavel Radiměřský Březová nad Svitavou

31. července 2018

84%

Krásný hotel vstřícný personál.

Personál:
100%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
0%
Poměr cena/výkon:
77%
Stravování:
80%

Vlasta Nováčková Teplice

12. července 2018

72%

Dobré umístění, starší vybavení, čisto, bez výtahu, průměrné jídlo, společné procedury obtěžující.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
40%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
60%

Markéta, Mladá Boleslav

19. dubna 2018

100%

Naprosto vyjmečné, Skvělé ubytování a přátelský personál. Velmi doporučuji.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Alena, Most

6. dubna 2018

90%

Naprosto nádherný výhled do parku, poloha hotelu je skvělá. Dobře se nám na posteli spalo, absolutně bez hluku, klidná ulice. Personál přátelský a vybavení pokoje odpovídá popisu.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Miroslav, Sokolov

31. března 2018

80%

Paní majitelka byla moc přátelský a vstřícná. Bohužel v koupelně mi byla zima, byla zřejmě nevytápěná.

Personál:
100%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
70%

3 důvody proč rezervovat přes nás



Garance nejlepší ceny

Ve všech námi nabízených hotelech se vám vždy snažíme zajistit tu nejlepší cenu.


Dostávejte ty nejvýhodnější nabídky přímo do Vaší emailové schránky