Hodnocení Hotel Pacifik


Hodnocení Hotel Pacifik

85%

  • Personál - 86%
  • 86%
  • Čistota - 88%
  • 88%
  • Lázeňské služby - 85%
  • 85%
  • Poměr cena/výkon - 87%
  • 87%
  • Stravování - 80%
  • 80%

Marcela Ř., Sezemice

15. dubna 2019

84%

Ubytování, stravování, obsluha super. Trochu to kazila nečistota na slatinných zábalech, osobně si myslím, že i když nejsem ten den první, měl by být vždy připraven čistý prostor. Ráda opět přijedu a můžu jen kladně doporučit.

Personál:
90%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%
Hotel Pacifik odpověděl na tuto recenzi:

Vážený hoste, děkujeme za Vaši recenzi. Co se týče Vaší poznámky ohledně slatiny, okamžitě bude způsob práce úklidu po každém hostovi zkontrolován vrchní sestrou. Děkujeme za upozornění a jsme velmi rádi, že celkově hodnotíte pobyt v našem hotelu jako velmi pozitivní a budete nás dále doporučovat. Hotelový management


Kateřina T., Praha

17. října 2018

86%

Personál na recepci byl moc milý a vždy ochotně pomohl/poradil. Číšník na baru byl však neochotný a drzý.

Personál:
50%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
100%
Hotel Pacifik odpověděl na tuto recenzi:

Vážená paní Kateřino, Děkujeme za Vaši recenzi a slova chvály směrem k recepci. Číšníka na lobby baru proškolíme. Management hotelu


Repka

6. ledna 2018

82%

Dobrý večer, byl jsem spokojen.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
70%

Rudolf a Helena Fichtlovi,Tachov

31. prosince 2017

96%

Byli jsme velmi spokojeni, zejména s personálem jeho ochotou a vstřícností, čistotou, rovněž služby Lobby baru byly na odpovídající úrovni.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
80%

Jitka, Všelibice

5. června 2015

94%

Perfektní, prostorné, útulné, čisté, odhlučněné pokoje. Služby bazén a sauna v ceně pobytu pro nás rozhodly o ubytování zde.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
100%
Hotel Pacifik odpověděl na tuto recenzi:

Vážená paní Jitko, mnohokrát děkujeme za Váš čas a za vložení hodnocení. Děkujeme, že jste si vybrala náš Grandhotel Pacifik a budeme rádi, pokud nás v brzké budoucnosti opět navštívíte. S přátelským pozdravem vedení hotelu


Alena a Petr

24. dubna 2013

88%

Jsme zpět a opět velmi spokojeni. Hotel je čistý a léčebné procedury opravdu dobré a uklidňující. Jediným negativním bodem bylo jídlo - snídaně proběhla v naprostém pořádku, ale večeře byla chudší a některé jídlo bylo studené. To byl však jediný menší zádrhel a jinak jsme si pobyt v Hotelu Pacifik opravdu užili.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
70%

Stanislav

10. srpna 2012

90%

Opravdu si pobytu zde ceníme. Jídlo i lázeňské procedury hodnotíme na jedničku a zdravotní sestry spolu s hotelovým personálem byly opravdu přátelské po celou dobu našeho pobytu.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Petr, Praha

10. srpna 2012

92%

Vážení, dovoluji si Vám poděkovat za služby, ochotu a hlavně čistotu. Doufám, že se opět budu moci vrátit a strávit týdenní relax v takové prostředí.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Lucie

30. července 2012

92%

Naše rodina si udělala výlet do Hotelu Pacifik a pobyt jsme si užili. V den našeho 25. výročí svatby pro nás byl přichystaný krásně nazdobený stůl s lahví vína. Děkujeme celému týmu! Cítili jsme se opravdu báječně.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Ing.Hana S., Praha

30. července 2012

94%

Rádi bychom poděkovali za úžasné dny v hotelu Pacifik, za milý, ochotný, usměvavý personál, krásný, čistý, voňavý bazén a skvělé služby.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Jana, Praha

2. ledna 2012

82%

S pobytem v hotelu Pacifik jsme byli spokojeni. Pěkné prostředí, dobré jídlo. Bazén a procedury přímo v hotelu.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%

Petra

28. listopadu 2011

76%

Hotel a město super, ale v lázeňském areálu je stále co zlepšovat a především laskavost personálu. Atmosféra by zkrátka mohla být o něco přátelštější. Jinak jsme si pobyt ale opravdu užili.

Personál:
70%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
70%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Ondřej

20. září 2011

84%

Hotel má 96 pokojů a apartmánů, je rozdělený do tří navzájem propojených budov. Je to trochu starší, ale dobře udržovaný a zachovalý hotel. Všechno je velice čisté a hosté jsou většinou starší němečtí turisté.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
70%

Jan

2. září 2011

86%

Hotel se nachází v centru města a my měli dokonce výhled na kolonádu. Velice dobré snídaně i večeře. K tomu všemu opravdu milý personál a velký výběr lázeňských procedur. Problém je jen s parkováním.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%

Sabina

8. srpna 2011

98%

Příjemný personál, čistota, bohaté snídaně a večeře, skvělé procedury. Jsme rádi, že můžeme hotel Pacifik doporučit.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Alena, Aš

28. února 2011

96%

Dobrý den, v lázeňském Hotelu Pacifik jsem byla velice spokojená. Víkendový pobyt jsem zvolila za účelem odpočinku a relaxace. V únoru 2011 jsem s přítelem navštívila Parkhotel Golf a taktéž vše splnilo naše očekávání. Pokud bych si dovolila oba hotely porovnat, volila bych znovu Parkhotel Golf. I v letošním roce hodláme s přítelem v nejbližším možném termínu některý z hotelů navštívit a užít si pohodový víkend.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Helena

18. února 2011

86%

Hotel je poměrně velký a kromě pokojů nabízí také dostatečné zázemí pro veškeré potřebné lázeňské vybavení. Po rekonstrukci se kvalita opravdu výrazně zlepšila. Můžete si vybrat jak polopenzi tak plnou penzi, klientela, jak již bývá v lázeňských hotelech zvykem, je poněkud starší, ale často narazíte i na lidi ve středním věku. Z národností narazíte především na němce a rusy.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Jakub

10. dubna 2010

88%

Skvělá lokalita s krásným výhledem na Mariánské Lázně. Personál byl velice přátelský a ochotný. Wellness centrum bylo občas plně vytíženo, ale na druhou stranu ve velkém bazénu a saunách nikdy přeplněno nebylo.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

3 důvody proč rezervovat přes nás



Garance nejlepší ceny

Ve všech námi nabízených hotelech se vám vždy snažíme zajistit tu nejlepší cenu.


Dostávejte ty nejvýhodnější nabídky přímo do Vaší emailové schránky