Hodnocení Parkhotel Golf


Hodnocení Parkhotel Golf

88%

  • Personál - 92%
  • 92%
  • Čistota - 93%
  • 93%
  • Lázeňské služby - 87%
  • 87%
  • Poměr cena/výkon - 82%
  • 82%
  • Stravování - 90%
  • 90%

Ivana J.,Plzeň

18. ledna 2023

92%

Zklamalo nás ubytování kdesi za rohem, což by nebylo až tak hrozné, ale co ten sloup uprostřed místnosti před postelí ve výhledu na TV? Ne že bychom tam jeli koukat na tv ale byl konec listopadu, večer brzy tma a po celodenní procházce jsme rádi ulehli. Zajímalo by mě dle jakého výběru jsme tam byli ubytováni, byla jsme tam na poukaz od MZ pro zdravotníky za covid stejně jako mých dalších 6 kolegyň a ostatní byli normálně v hotelu. Objednávala jsme to o dost dříve než oni takže to nemohlo být ,že na mě nic nezbylo. Ale to se asi stejně nedozvím, na reakce hostů asi neodpovídáte. Takže až na tuto drobnost to byl příjemný pobyt.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
60%
Stravování:
100%

Kateřina, Praha

18. ledna 2023

82%

Příjemný a ochotný personál, čistota, jídlo ok, dražší pití.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
10%
Stravování:
100%

Kateřina F.,Plzeň

17. ledna 2023

100%

Ubytování bylo skvělé. Chtěla bych vyzdvihnout především moc milý a ochotný personál. Pobyt jsme si moc užili.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

B.L. Praha

17. ledna 2023

92%

.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
100%

Paní L.,Praha

24. listopadu 2022

70%

Ubytování pěkné, zasedací pořádek v restauraci snad zbytečný. Všechny procedury z balíčku najednou brzy ráno, dvě placené zvlášť předem, vůbec nenaplánované, dodané ještě ráno před snídaní a v poledne. Nevyspali jsme se ani jeden den. Přednost měli Němci, ve všem.

Personál:
80%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
20%
Poměr cena/výkon:
60%
Stravování:
90%

Barbora, Most

23. listopadu 2022

100%

Všechno bylo super, přátelský personál.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Václav M., Křenovice

23. listopadu 2022

76%

Hotel by potřeboval rekonstrukci. Personál super. Překvapilo nás, že není možnost výběru večeře. To je neuvěřitelné, že si nemůžete vybrat. Jinak krásné a klidné místo

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
50%

Petra Z., Stříbro

23. listopadu 2022

98%

Vše bylo úplně super. Čistý, nádherný hotel. Velice příjemný personál a skvělé vyžití a nabízené lázeňské služby. Strava byla výborné chuti, kuchař je opravdu mistrem, jen jako žena bych uvítala večer výběr ze dvou jídel v základním balíčku, kde byl byl nabízen lehčeji stravitelnější pokrm např. zeleninového charakteru a nebo alespoň zelenina jako příloha. Děkuji za tak krásný pobyt a péči o nás během wellnessu.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Michaela Ch., Habartov

23. listopadu 2022

96%

Velice milý personál, až na jednu z obsluhujících dam. Procedury byly úžasné i přístup personálu. Jídlo i čistota byla stoprocentní.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Lenka G., Praha

19. listopadu 2022

96%

Vstřícný personál, kvalitní hotelové a lázeňské služby. Pobyt mohu velmi doporučit.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Petr M., Most

18. listopadu 2022

86%

Skvělý pobyt, dobré jídlo a ochotný personál. Jen trochu chaos ve wellness resp. sauně při střídání.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%

Miloslav, Plzeň

20. srpna 2022

40%

Nedoručuji. V objednaném čaji plavala moucha, na stěně jídelny pavučina, zesměšňování a poučování číšníkem před hosty, nemožnost dle číšnice si dočepovat džus v době snídaně, přehlížení číšnice i číšníka, za to u velmi hlučných německých hostů by se přetrhli. Proto pobyt ukončen předčasně.

Personál:
50%
Čistota:
40%
Lázeňské služby:
50%
Poměr cena/výkon:
30%
Stravování:
30%

Jana H.

24. června 2022

100%

Děkujeme vám všem za krásný, odpočinkový pobyt ve vašem hotelu. Všichni byli velice milí, vstřícní, vše ok. Perfektní služby, krásné ubytování, výborná kuchyně, moc se nám u vás líbilo a určitě se rádi vrátíme. Přejeme vám spokojené hosty a ještě jednou díky,díky!

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Jana M., Praha

20. dubna 2022

96%

Ubytování bylo moc pěkné a líbilo se nám celkově na 100 procent. Lázeňské procedury byly fajn. Jedině co mi vadilo, že jsem dlouho čekala u snídaně na kávu, oba automaty zlobily.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
80%

Adéla, R.

17. února 2022

100%

Hotel a jeho služby jsou opravdu na úrovni 5* hotelu. Zejména oceňuji wellness zázemí s 5 bazény a 4 saunami, do kterých člověk může jít až do pozdních večerních hodin po večeři. Gastronomie je prvotřídní, večeře velmi chutné a zároveň lehké, snídaňový bufet bohatý. Mě osobně se líbilo lobby a knihovna, která vybízí k tomu tam trávit čas a dát si odpolední kávu.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Michal B., Zruč

1. února 2022

94%

Určitě se k vám ještě vrátíme. Máme rádi klasické hotely s příjemnou atmosférou. Na recepci jsme čekali trošku lepší přivítání, ale už je to zapomenuto. Celkový příznivý pocit je důležitější.

Personál:
80%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Lucie M., Přeštice

15. prosince 2021

96%

úžasné jídlo, masáž jiná než měla být, ale v pohodě, nepříjemná recepční, ale pobyt nezkazila. I tak se nám v hotelu moc líbilo.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Luděk Důra, Praha

13. září 2021

100%

Velká spokojenost, jen bylo špatné, že došlo večer víno a museli jsme přejít na jinou značku.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Vladimíra S.

18. července 2020

65%

Ideální volba pro ty, co si chtějí pár dní odpočinout a vytrhnout se z každodenního rytmu života. Kombinace příjemných procházek v okolí klidného hotelu u golfového hřiště a wellness procedur přesně naplnila naše představy.

Personál:
70%
Čistota:
60%
Lázeňské služby:
70%
Poměr cena/výkon:
0%
Stravování:
60%

Petr T.

10. července 2020

75%

Byli jsme v hotelu jen na prodloužený víkend, ale i to stačilo, abychom odjeli nadšeni. Čím začít: skvělé jídlo, milý, ochotný a pozorný personál. Hotel je pěkný, čistý. Pokoj byl dostatečně velký s dostatkem úložných prostor. Postel široká s tvrdší matrací. Hotel je na klidném místě mimo ruch města. Skvělý byl welness - zdejší maséři opravdu ví, jak má vypadat masáž. Výborná je sauna i bazén s protiproudem.

Personál:
70%
Čistota:
70%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
0%
Stravování:
80%

Jana H.

4. června 2020

70%

Profesionální přístup zaměstnanců ke klientům, výborná kuchyň.

Personál:
80%
Čistota:
60%
Lázeňské služby:
60%
Poměr cena/výkon:
0%
Stravování:
80%

Michal B., Příbram

6. srpna 2019

100%

Užíval jsem si golf v pohodě i bez wellnesu.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
0%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Hana H., Odolena Voda

14. února 2019

92%

Velmi dobré jídlo, masáž v 8.hod ráno na wellness pobytu je nevyhovující.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
100%

Maruška, Kladno

5. prosince 2018

96%

Vsttřícný personal,výborná kuchyňe,klidné prostředí-doporučujeme,určitě se ještě vrátíme na jaře nebo v létě zatím jsme si užili advetní čas

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Vladislava Olivova

23. července 2018

55%

Velmi neochotna mladší paní (blondýna) v restauraci

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
0%
Poměr cena/výkon:
20%
Stravování:
20%

Olda, Soběslav

12. září 2013

92%

Všechno super, akorát jsem doma zapomněl výpis procedur a tím pádem jsem zapomněl na 1 procedúru 60 min sauna pro dva. Jen škoda, že mi ji paní recepční nepřipomněla.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Lenka Slepičková, Praha

19. srpna 2013

92%

Víkend ve vašem hotelu se nám líbil, ale ubytování v bungalovu je v případě nepříznivého počasí trochu nešťastné. Museli jsme přebíhat po trávě do hotelu na jídlo i na procedury, měli jsme vždy mokré boty a nohy, není zde žádný chodníček k hotelu. Bungalov je velice tmavý a chladný, ale topení ho naštěstí vyhřálo. Jídlo hodnotím velice dobře, porce byly pěkné a velmi chutné až na salát první den. Bazén je velice malinkatý, takže když se tam sejdou dva páry, již se nedá plavat, ostatní procedury byly skvělé. Na recepci bylo vše v pořádku, tak jako u procedur, velice sympatické dámy. Co se týká číšníků, dva byli velice milí a sympatičtí a dva trochu arogantnější. Každopádně se nám i tak líbilo.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Hana, Ostrov

1. července 2013

64%

Ubytovali nás v nově zřízeném pokoji v podkroví vedlejší budovy, kde čpěl zápach z lepidel či nových koberců, i když jsme měli stále otevřené okno. Stravování bylo velmi slabé až nechutné.

Personál:
80%
Čistota:
50%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
20%

Zdena, Ústí nad Labem

30. listopadu 2011

96%

V hotelu jsme se cítili velmi dobře, ubytování bylo výborné a veškerý personál byl k nám vždy velmi ochotný a příjemný. Jen si myslím že parkovné by mohlo být v ceně poukazu. Posezení u krbu mělo taky své kouzlo.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Skrziszowski, Plzeň

3. listopadu 2011

100%

Pokoj překrásný, pohodlný. Snad tam mohlo být tepleji.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Hanka, Litvínov

30. října 2011

100%

Mariánské Lázně známe už hodně dlouho, máme v blízkosti chalupu...Mariánky milujeme celá rodina, procházky, nákupy, pohoda a krásné pokoukání na rozmanité hotely. Díky zázemí na naší chalupě nás nikdy nenapadlo ubytovat se v hotelu a vychutnat si "ten" luxus. Až jednou...jsme zatoužili po opravdovém odpočinku a na chalupě probíhala rozsáhlá rekonstrukce...tak jsme vjeli do Mariánek se záměrem najít vhodný hotel pro mladou rodinu s malým dítětem. Když jsme projížděli kolem hotelu Golf, uvědomila jsem si, že tento hotýlek mi už od dětství připadá nejkrásnější a vždy jsem toužila se tam podívat...a tak bylo vybráno! Stačilo pak jen kontaktovat Vás a díky rychlému a profesionálnímu přístupu se nám jeden z našich snů splnil :) bylo tam opravdu nádherně.....děkujeme

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Jindra, Praha

25. září 2011

92%

Ubytování bylo kvalitní, personál příjemný. Vyšli nám vstříc. I přes náš velmi pozdní příjezd v den nástupu na nás čekali a připravili nám teplou večeři, což jsme byli rádi. Nespornou výhodou hotelu je blízkost golfového hřiště + v okolí jěště další - my jsme navštívili Kynžvart (dostali jsme i slevu jako hosté hotelu Golf). Dobrá výchozí poloha pro výlety do okolí, trochu z ruky pokud chcete navštívit Mar.Lázně, což nás netrápilo, protože jsme tu již byli.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
80%

Monika K., Praha

10. července 2011

90%

Byli jsme moc spokojeni, bohužel jen to počasí nám nevyšlo (6 stupňů a déšť). Ale služby hotelu perfektní.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Hardy, Rumburk

5. června 2011

100%

Vážení, mám-li napsat recenzi na náš pobyt v hotelu Golf, tak by možná stačilo jediné slovo – skvělý, ale já přidám další slova, která mě napadla, když jsem vstoupila na recepci. Obrátila jsem se na manžela a řekla, že sem asi nepatříme. To je pro nás moc noblesní, ale recepční byly milé a tak první tréma trochu polevila. První jídlo jsme si dali oběd a opět jsme byli obslouženi velmi milou mladou servírku, která byla velmi vstřícná a pomohla se nám trochu zorientovat ve městě. Jelikož jsme tento výlet měli tak trochu spojený s vyhledáním budov, do kterých manžel před 45 lety chodil. Přijel z daleka až z Indonésie studovat do ČSSR medicínu, ale nejdříve musel umět jazyk a tak se ocitl v Mariánských Lázních. Byli jsme moc šťastní, když se nám podařilo po dlouhém chození najít budovy. Manžel zavzpomínal, fotili jsme, co se dalo a už jsme se těšili na večeři u Vás v tom krásném hotelu. Bylo velmi milé překvapení, jak byl připravený stůl a opět v krásném sálu, večeře skvělá a chutná. Bohužel jsme byli už nějak unaveni a tak jsme odešli brzo na pokoj, ten mne opět učaroval, protože takhle připravené spaní mi dosud nikdo nikde nepřipravil. Další den probíhal stejně skvěle, už při snídani, všeho dost a dost. Procedury, které byly součásti využil zejména manžel, protože já jsem toho všeho byla nějak mimo a tak jsem stále rozjímala zdali to je všechno pravda, že tady jsem, že nám děti splnily sen, který manžel pořád sliboval, že se musíme do Mariánských Lázních podívat. Uběhlo tolik času, děti vyrostly, dospěly a už nemohly poslouchat jak by jsme sem měli jet a radši vše zařídily a to k mému výročí 55 let. Bylo to dojemně krásné díky vašemu hotelu a personálu. Díky a snad se někdy zase podíváme k Vám a opět spokojení, dojatý a odpočatí Manžele Witantovi

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Pavol, Aš

28. února 2011

98%

Víkendoví pobyt splnil naše očekávání. S ubytováním jsme byli spokojeni, nejlépe bychom chtěli ohodnotit jídlo- vynikající! S přátelským pozdravem, Pavol

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Jan

5. ledna 2011

78%

Ubytování pěkné, prostorné pokoje, historie dýchá domem, posezení u krbu s vínem. Jen to placené parkoviště trochu kazí celkový dojem. Nemohlo by být už v ceně?

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
70%

Tomáš V.

2. prosince 2010

92%

Krásné klidné prostředí, my jako běžkaři a sjezdaři jsme byli nadšeni. Kombinace sportu (obout a rovnou vyrazit) a následně masáží, bazén i sauna-v pořádku.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

2 důvody proč rezervovat přes nás



Garance nejlepší ceny

Ve všech námi nabízených hotelech se vám vždy snažíme zajistit tu nejlepší cenu balíčku.

Jsme experti

Žijeme v Mariánských Lázních a známe všechny naše hotely. Rádi Vám poradíme a vybereme ten správný hotel pro vás.


Dostávejte ty nejvýhodnější nabídky přímo do Vaší emailové schránky