Hodnocení Parkhotel Golf


Hodnocení Parkhotel Golf

84%

  • Personál - 88%
  • 88%
  • Čistota - 89%
  • 89%
  • Lázeňské služby - 83%
  • 83%
  • Poměr cena/výkon - 82%
  • 82%
  • Stravování - 81%
  • 81%

Michal B., Příbram

6. srpna 2019

100%

Užíval jsem si golf v pohodě i bez wellnesu.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
0%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Hana H., Odolena Voda

14. února 2019

92%

Velmi dobré jídlo, masáž v 8.hod ráno na wellness pobytu je nevyhovující.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
100%

Maruška, Kladno

5. prosince 2018

96%

Vsttřícný personal,výborná kuchyňe,klidné prostředí-doporučujeme,určitě se ještě vrátíme na jaře nebo v létě zatím jsme si užili advetní čas

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Vladislava Olivova

23. července 2018

55%

Velmi neochotna mladší paní (blondýna) v restauraci

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
0%
Poměr cena/výkon:
20%
Stravování:
20%

Olda, Soběslav

12. září 2013

92%

Všechno super, akorát jsem doma zapomněl výpis procedur a tím pádem jsem zapomněl na 1 procedúru 60 min sauna pro dva. Jen škoda, že mi ji paní recepční nepřipomněla.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Lenka Slepičková, Praha

19. srpna 2013

92%

Víkend ve vašem hotelu se nám líbil, ale ubytování v bungalovu je v případě nepříznivého počasí trochu nešťastné. Museli jsme přebíhat po trávě do hotelu na jídlo i na procedury, měli jsme vždy mokré boty a nohy, není zde žádný chodníček k hotelu. Bungalov je velice tmavý a chladný, ale topení ho naštěstí vyhřálo. Jídlo hodnotím velice dobře, porce byly pěkné a velmi chutné až na salát první den. Bazén je velice malinkatý, takže když se tam sejdou dva páry, již se nedá plavat, ostatní procedury byly skvělé. Na recepci bylo vše v pořádku, tak jako u procedur, velice sympatické dámy. Co se týká číšníků, dva byli velice milí a sympatičtí a dva trochu arogantnější. Každopádně se nám i tak líbilo.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Hana, Ostrov

1. července 2013

64%

Ubytovali nás v nově zřízeném pokoji v podkroví vedlejší budovy, kde čpěl zápach z lepidel či nových koberců, i když jsme měli stále otevřené okno. Stravování bylo velmi slabé až nechutné.

Personál:
80%
Čistota:
50%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
20%

Zdena, Ústí nad Labem

30. listopadu 2011

96%

V hotelu jsme se cítili velmi dobře, ubytování bylo výborné a veškerý personál byl k nám vždy velmi ochotný a příjemný. Jen si myslím že parkovné by mohlo být v ceně poukazu. Posezení u krbu mělo taky své kouzlo.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
100%

Skrziszowski, Plzeň

3. listopadu 2011

100%

Pokoj překrásný, pohodlný. Snad tam mohlo být tepleji.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Hanka, Litvínov

30. října 2011

100%

Mariánské Lázně známe už hodně dlouho, máme v blízkosti chalupu...Mariánky milujeme celá rodina, procházky, nákupy, pohoda a krásné pokoukání na rozmanité hotely. Díky zázemí na naší chalupě nás nikdy nenapadlo ubytovat se v hotelu a vychutnat si "ten" luxus. Až jednou...jsme zatoužili po opravdovém odpočinku a na chalupě probíhala rozsáhlá rekonstrukce...tak jsme vjeli do Mariánek se záměrem najít vhodný hotel pro mladou rodinu s malým dítětem. Když jsme projížděli kolem hotelu Golf, uvědomila jsem si, že tento hotýlek mi už od dětství připadá nejkrásnější a vždy jsem toužila se tam podívat...a tak bylo vybráno! Stačilo pak jen kontaktovat Vás a díky rychlému a profesionálnímu přístupu se nám jeden z našich snů splnil :) bylo tam opravdu nádherně.....děkujeme

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Jindra, Praha

25. září 2011

92%

Ubytování bylo kvalitní, personál příjemný. Vyšli nám vstříc. I přes náš velmi pozdní příjezd v den nástupu na nás čekali a připravili nám teplou večeři, což jsme byli rádi. Nespornou výhodou hotelu je blízkost golfového hřiště + v okolí jěště další - my jsme navštívili Kynžvart (dostali jsme i slevu jako hosté hotelu Golf). Dobrá výchozí poloha pro výlety do okolí, trochu z ruky pokud chcete navštívit Mar.Lázně, což nás netrápilo, protože jsme tu již byli.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
80%

Monika K., Praha

10. července 2011

90%

Byli jsme moc spokojeni, bohužel jen to počasí nám nevyšlo (6 stupňů a déšť). Ale služby hotelu perfektní.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Hardy, Rumburk

5. června 2011

100%

Vážení, mám-li napsat recenzi na náš pobyt v hotelu Golf, tak by možná stačilo jediné slovo – skvělý, ale já přidám další slova, která mě napadla, když jsem vstoupila na recepci. Obrátila jsem se na manžela a řekla, že sem asi nepatříme. To je pro nás moc noblesní, ale recepční byly milé a tak první tréma trochu polevila. První jídlo jsme si dali oběd a opět jsme byli obslouženi velmi milou mladou servírku, která byla velmi vstřícná a pomohla se nám trochu zorientovat ve městě. Jelikož jsme tento výlet měli tak trochu spojený s vyhledáním budov, do kterých manžel před 45 lety chodil. Přijel z daleka až z Indonésie studovat do ČSSR medicínu, ale nejdříve musel umět jazyk a tak se ocitl v Mariánských Lázních. Byli jsme moc šťastní, když se nám podařilo po dlouhém chození najít budovy. Manžel zavzpomínal, fotili jsme, co se dalo a už jsme se těšili na večeři u Vás v tom krásném hotelu. Bylo velmi milé překvapení, jak byl připravený stůl a opět v krásném sálu, večeře skvělá a chutná. Bohužel jsme byli už nějak unaveni a tak jsme odešli brzo na pokoj, ten mne opět učaroval, protože takhle připravené spaní mi dosud nikdo nikde nepřipravil. Další den probíhal stejně skvěle, už při snídani, všeho dost a dost. Procedury, které byly součásti využil zejména manžel, protože já jsem toho všeho byla nějak mimo a tak jsem stále rozjímala zdali to je všechno pravda, že tady jsem, že nám děti splnily sen, který manžel pořád sliboval, že se musíme do Mariánských Lázních podívat. Uběhlo tolik času, děti vyrostly, dospěly a už nemohly poslouchat jak by jsme sem měli jet a radši vše zařídily a to k mému výročí 55 let. Bylo to dojemně krásné díky vašemu hotelu a personálu. Díky a snad se někdy zase podíváme k Vám a opět spokojení, dojatý a odpočatí Manžele Witantovi

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Pavol, Aš

28. února 2011

98%

Víkendoví pobyt splnil naše očekávání. S ubytováním jsme byli spokojeni, nejlépe bychom chtěli ohodnotit jídlo- vynikající! S přátelským pozdravem, Pavol

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Jan

5. ledna 2011

78%

Ubytování pěkné, prostorné pokoje, historie dýchá domem, posezení u krbu s vínem. Jen to placené parkoviště trochu kazí celkový dojem. Nemohlo by být už v ceně?

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
70%

Tomáš V.

2. prosince 2010

92%

Krásné klidné prostředí, my jako běžkaři a sjezdaři jsme byli nadšeni. Kombinace sportu (obout a rovnou vyrazit) a následně masáží, bazén i sauna-v pořádku.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

3 důvody proč rezervovat přes nás



Garance nejlepší ceny

Ve všech námi nabízených hotelech se vám vždy snažíme zajistit tu nejlepší cenu.


Dostávejte ty nejvýhodnější nabídky přímo do Vaší emailové schránky