Hodnocení Hotel San Remo


Hodnocení Hotel San Remo

86%

  • Personál - 89%
  • 89%
  • Čistota - 89%
  • 89%
  • Lázeňské služby - 84%
  • 84%
  • Poměr cena/výkon - 88%
  • 88%
  • Stravování - 82%
  • 82%

Zdeněk Ch., Praha

5. února 2020

100%

Vše bylo vynikající. Byl jsem zde již podruhé a pobyt splnil mé představy o klidné rekreaci. Procedury mi pomohly s regenerací sil.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Marie, Plzeň

18. ledna 2020

92%

Personál je přijemný, stráva je pestrá a vše chutnalo! Procedury jsou ok, vždy se dalo něco domluvit navíc a s načasováním vždy vyšli vstříc.

Personál:
90%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%
Hotel San Remo odpověděl na tuto recenzi:

Děkujeme za Vaše hodnocení, budeme rádi, pokud si pro Váš příští pobyt vyberete opět náš hotel. Ilona Vinklerová, Sales Manager


Marie G., Přerov

31. prosince 2019

100%

Cítlili jsme se velice dobře, rádi se k vám pokud možno v příštím roce vrátíme v letním období na relaxační pobyt.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Marie V.

8. července 2019

94%

Útulný hotel na klidném místě s překrásným miniparčíkem, ve kterém je minijezírko s lekníny, velmi vstřícný a ochotný personál, výborná kuchyně s dostatečným výběrem a většina zdravotních služeb. Hotel je umístěn v blízkosti velké i malé kolonády, parků i nákupních center. Jsou zde možné výlety po značených stezkách i prohlídka zajímavých míst. Rádi se vrátíme

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
90%

Jan Ch., Česká republika

1. března 2019

90%

Vše ok ☺.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Tereza Ch., Praha

5. prosince 2018

88%

Hotel byl čistý, pokoje prostorné, jídlo výborné, personál ochotný a u bazénu teploučko.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
80%

Jarmila S., Ústí nad Labem

16. listopadu 2018

100%

Byli jsme moc spokojeni, milý personál, dobré služby, nejvíce jsme si užívali bazénu, určitě si pobyt rádi zopakujeme.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%
Hotel San Remo odpověděl na tuto recenzi:

Děkujeme za Vaše hodnocení, budeme rádi, pokus si pro Váš příští pobyt vyberete opět náš hotel Kolektiv hotelu San Remo


Bohumil V.

7. listopadu 2018

100%

Vše bylo perfektní hlavně ochota a vstřícnost celého personálu.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Šárka Lžičařová, Nezvěstice

1. srpna 2018

98%

Děkujeme za příjemný pobyt ve Vašem zařízení. Vše bylo perfektní, devítka za lázeňské služby proto, že jsme procedur čerpaly jen minimálně.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Michaela Panochová Blacká

16. února 2018

76%

moc se nám pobyt líbil. děkujeme

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
60%
Stravování:
50%
Hotel San Remo odpověděl na tuto recenzi:

Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme rádi, pokud si pro Váš příští pobyt vyberete opět náš hotel.


Gabriela Cabrnochová, Praha

17. srpna 2015

53%

Hotel má pěknou polohu. Byla jsem ubytována v pokoji, kam celé odpoledne pražilo slunce, bez možnosti větrat. Po setmění, když už větrat možné bylo, bylo velmi nepříjemné, že pod naším oknem byla zahrádka a tam kouřící hosté. Jelikož jsem nekuřák a byla se mnou tříletá dcera, docela mi to vadilo. Personál se nechová příliš profesionálně. Má mezery v komunikaci s hostem a před hosty. Což mě u této kategorie dost překvapuje. Jídlo zklamalo. Používání instantních přísad jsem opravdu nečekala.

Personál:
50%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
0%
Poměr cena/výkon:
50%
Stravování:
30%

Jiří, Praha

19. srpna 2013

78%

Příjemné a kvalitní postele.

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
90%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
40%

Marta

19. června 2013

92%

Byli jsme zde více než spokojeni. Už se těšíme na další návštěvu – snad to bude co nejdříve.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
80%

Anna

6. března 2013

98%

Pobyt byl super. Hotel a veškerý personál byl vstřícný a příjemný. Bylo jen škoda, že v bazénu bylo dost chlóru. Po nahlášení nicméně personál hned začal pracovat na nápravě a po dvou dnech byla voda OK. Také by zde mohlo být více pokojů pro invalidní hosty.

Personál:
100%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Julie

22. listopadu 2012

80%

Tento malý hotel se nachází v krásné secesní vile. Po nedávné rekonstrukci jsou k dispozice opravdu velké pokoje. Hotel má malou zahradu, vlastní parkoviště a menší bazén. Celkové hodnocení – 80%. Ve většině jsou zde němečtí turisté – v menšině pak češi a rusové.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

Jaromír

12. listopadu 2012

76%

Obecně jsme s hotelem byli spokojení. Lázeňské procedury byli skvělé. Problém je však strava. Kdo na ni činí velké nároky může navštěvovat restaurace v okolí. Na 4 hvězdičky je jídlo zkrátka nudné.

Personál:
90%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
70%
Stravování:
50%

Věra

10. října 2012

88%

Hotelem jsme byli opravdu velmi mile překvapeni. Pokoje jsou prostorné a vkusně vybavené. Snídaně byla bohatá a i večeře nabízí velký výběr masa včetně ryb. Dále také hodně zeleniny, salátů, ale můžete si vybrat i salám nebo sýr. Kuchyně je zkrátka co se obsahu týče opravdu bohatá. Nevýhodou bylo, že jídelna je poměrně malá a ne všichni hosté mohou jíst najednou, a tak museli čekat na stůl. Hotel se nachází na okraji lesa a máte tak opravdu blízko přírodě a lázeňskému parku. Lázeňské procedury jsme neměli čas vyzkoušet.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%

Robert a Renata

30. srpna 2012

100%

Vše bylo velmi pěkné a i s pokojem jsme byli velmi spokojení. Budeme sem jezdit každé prázdniny.

Personál:
100%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
100%
Poměr cena/výkon:
100%
Stravování:
100%

Tomáš a Petra

8. srpna 2012

90%

Hotel je v opravdu dobrém stavu. Ce se týče čistoty, rozhodně není na co si stěžovat! Přátelský a ochotný personál. Nabídka jídel není nikterak obsáhlá, ale jídlo je kvalitní. Hotel lze jednoznačně doporučit!

Personál:
90%
Čistota:
100%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
90%
Stravování:
90%

Petr a Jana, Praha

15. května 2012

83%

Příjemné ubytování v klidné části města, pokoje nám přišli prostorné a dobře zařízené. Problémem je malá restaurace, což ale vyváží rozmanitost jídla. Hotel je hned u lázeňských parků. Přibližně 10minut cesta na kolonádu.

Personál:
80%
Čistota:
80%
Lázeňské služby:
0%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
90%

František

20. února 2012

82%

Klady: Skvělá budova, vhodné pro rodinu, útulnost. Můžete sem přijet i s pejskem. Nevýhody: Špatná televize, hlučné topení a také splachování na toaletě.

Personál:
80%
Čistota:
90%
Lázeňské služby:
80%
Poměr cena/výkon:
80%
Stravování:
80%

3 důvody proč rezervovat přes nás



Garance nejlepší ceny

Ve všech námi nabízených hotelech se vám vždy snažíme zajistit tu nejlepší cenu.


Dostávejte ty nejvýhodnější nabídky přímo do Vaší emailové schránky